دومین جلسه‌ی تحقیق از شهرام جزایری برگزار شد

image_pdfimage_print

دومین جلسه‌ی تحقیق از شهرام جزایری، صبح روز دوشنبه با حضور وی و وکیل مدافعش در مجتمع قضایی ویژه‌ی امور اقتصادی برگزار شد.
سیدمحمدصادق آل محمد در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، با اعلام این خبر، اظهار داشت: همان‌گونه که قبلا اعلام شده بود تحقیقات مجدد درباره‌ی پرونده‌ی شهرام جزایری توسط قاضی ویژه‌ آغاز شده است و بعد از تحقیقات، جلسات دادرسی نیز برگزار می‌شود.
وی، ابراز امیدواری کرد که با توجه به این‌که دو بار احکام محکومیت قبلی موکلش نقض شده، قاضی جدید پرونده با فک قرار بازداشت موقت جزایری موافقت کرده و وی فعلا از زندان آزاد شود.
وکیل مدافع جزایری، تصریح کرد: سوالات قاضی حول مهمترین اتهام موکلم یعنی اخلال در نظام صادراتی کشور است.
آل‌محمد یادآور شد که دو اتهام موکلش توسط دو شعبه‌ی دیوان عالی کشور مورد تایید قرار نگرفته و نقض شده است و جزایری مطابق قانون حق دارد که تا تعیین تکلیف قطعی فعلا از زندان آزاد شود.

*دومین جلسه‌ی تحقیق از شهرام جزایری برگزار شد* وکیل پرونده: سوالات قاضی درباره‌ی اتهام اخلال در نظام صادراتی بود